opleiding tot ZIN! energetisch therapeut

 

"Lieve Chantal en Yvon bedankt voor de leerzame en waardevolle opleiding, die veel impact heeft gemaakt op mijn ontwikkeling en groeiproces. Intuïtie, bewustzijn, inspiratie, professioneel, balans, aandacht en vertrouwen"

 

"2 hele lieve dames die met heel veel passie de lessen geven. Iedere lesdag is heel relaxed en weer met veel informatie. Hun  manier van lesgeven maakt ZIN! uniek ten opzichte van andere opleiders"

 

"Het duo Yvon en Chantal zijn een super team en zorgen voor een veilige en fijne sfeer. Ze staan met beide benen op de grond en brengen hun kennis op een prettige manier over. Ze hebben oog voor persoonlijke aandacht en hun humor maakt de dag compleet. Het is altijd weer een cadeautje om een training bij deze twee toppers te volgen! "

  

"2017 -2019: Het waren 2 pracht jaren met veel mooie leer en groeimomenten"  

 

"De opleiding ZIN! Energetisch Therapeut was een mooie reis met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Geen schoolse praktijken, maar een kleine groep met ruimte voor individuele aandacht en een mooie combinatie van theorie en praktijk.

Deskundige docenten staan altijd voor je klaar en dagen je uit het beste uit jezelf te halen.

De opleiding is geaccrediteerd door veel beroepsverenigingen.

Dankbaar voor deze mooie ervaring!

Nu bezig met het opzetten van een eigen praktijk, waarbij ik met vragen terecht kan bij Yvon en Chantal"

 

Oprecht dankbaar ben ik voor de fijne lessen, het pure contact, en met een fijn gevoel kijk ik terug op deze mooie studie. Deze opleiding is heel leerzaam en waardevol geweest. 

Ook heeft deze studie veel impact gehad op mijn ontwikkeling en groeiproces.

Kernwoorden zijn: intuïtie , bewustzijn, 

inspiratie, professioneel handelen, in balans zijn, aandacht en vertrouwen.

Deze kernwoorden zijn aanwezig in jullie manier van kennisoverdracht, 

en in jullie manier van werken.

 

Door jullie ben ik anders naar dingen gaan kijken, zelfverzekerder geworden,

In balans, heb vertrouwen en ben pro-actief.  Het geleerde pas ik toe in mijn praktijk. 

Bij- en nascholing blijf ik bij Zin Trainingen volgen, omdat het zo interessant, boeiend, vertrouwd, fijn en prettig samenwerken is. 

 

Denk jij in deze periode ook veel na over hoe het allemaal verder gaat? Niet alleen je werk, de economie maar ook hoe het met jou verder gaat.

In de afgelopen tijd heb je veel informatie op social media voorbij zien komen met diverse theorieën over het hoe en waarom van deze crisis. Waarschijnlijk herkende jij je in diverse artikelen en waren anderen weer ver van je bed……

 

Hoe dan ook, je kunt niet om de veranderingen heen die er in de wereld en in jou plaatsvinden. Wellicht ben gaan nadenken of jij op de vertrouwde manier verder wil of ben je meer tot de ontdekking gekomen dat het anders mag.

Misschien loop je vast in je huidige baan, voel je intuïtief dat je niet meer past in het systeem waar je al jaren in meedraait. Een systeem dat onder andere vooral nog gebaseerd is op zo hoog mogelijke studieresultaten, aanzien en ego.

 

Dan is het tijd om te luisteren naar je gevoel, je intuïtie te volgen en het roer om te gooien en mee te gaan met de stroom van verandering. De verandering naar meer eenheid, natuurlijke geneeswijzen, werken vanuit gevoel en intuïtie, respect voor ieders talenten en persoonlijke intelligentie. Want jij weet; natuurlijke- emotionele- en spirituele intelligentie gaan een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving.

 

Bij ZIN! besteden wij aandacht aan die verandering in jezelf. Je gaat bewust kijken naar en bewust worden van je eigen functioneren en handelen. 

Deze opleiding is op HBO-niveau en geaccrediteerd door GRO & erkend door beroepsvereniging CAT.

  

ZIN! staat voor kwaliteit en dat vind je ook terug in onze manier van lesgeven en in onze cursuslocaties. Gedurende de hele opleiding toetsen wij op een prettige manier je kennis waardoor jij niet wordt blootgesteld aan onnodige stressmomenten. De behandelmethoden die wij je leren zijn vrij snel praktisch toepasbaar in je praktijk maar zeker ook in je privéomgeving. 

 

Aangezien we graag iedereen voldoende aandacht en begeleiding geven, zullen de groepen daarom ook steeds uit maximaal 12 deelnemers bestaan.

Op 27 juni 2019 heeft elke deelnemer van onze eerste groep na de persoonlijke eindpresentatie het diploma mogen ontvangen. Inmiddels zijn wij in oktober 2022 begonnen met de vijfde groep .

         

Bij voldoende belangstelling (minimaal 6) starten we in 2024 met groep 6. De eerste aanmeldingen hiervoor zijn al binnen. Als je interesse hebt vertellen wij jou graag vrijblijvend meer over deze boeiende opleiding en beantwoorden je eventuele verdere vragen. 

 

Kosten: € 3.820,-  (opleiding 2024-2026)

(inclusief examengeld, exclusief € 40,- administratiekosten en kosten aanschaf verplichte literatuur.)

 

Download hier meer informatie over de opleiding 

 

Tip:

Het boek " Intuïtieve ontwikkeling" van Linda Keen is zeer toegankelijk en veel van de door haar beschreven technieken worden  ook bij ZIN! toegepast.