ZIN! kerstavond


Op deze foto's zie je de enorme hoeveelheid kerstcadeau's die wij in 2019 namens heel veel lieve gulle gevers mochten geven aan de kinderen in een tehuis in Moldavië. Van Ikea Heerlen hebben wij 70 knuffels gekregen. Alles is persoonlijk door een ZIN! vriend naar Moldavië gebracht en de kinderen waren heel blij. Wij hopen ook dit jaar weer iets moois te mogen organiseren.

Graag ontvangen wij je dit jaar in de ZIN! kamer in Heerlen om samen met ons het jaar af te sluiten met onze inmiddels traditionele ZIN! kerstavond. 

 

Het thema van deze avond is helen met de engelen energie.

Tijdens deze avond nodigen we de engelen uit om heling en verlichting te brengen met betrekking tot jouw persoonlijk doel. Dit doel is altijd positief en kan op zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied betrekking hebben.


De engelenenergie helpt je bewust te worden van hetgeen jou op dat moment blokkeert en stelt je in staat de positieve tegenhanger hiervan te ontvangen.

 

Ervaar zelf op een integere en liefdevolle wijze hoe krachtig de energie van de engelen is.

Wij begeleiden je tijdens deze avond om contact te maken met de energie die op dat moment voor jou het meeste kan betekenen. 

 

Datum:      16 december 2024

Tijd:            19.00 - 21.30 uur

Kosten:      € 37,-

 

Wil jij ook meedoen? Schrijf je in via onderstaande link. Er zijn maximaal 10 plaatsen per avond beschikbaar.