Medische basiskennis / vakinhoudelijke nascholing


                       Netty Nieuwlaat

Netty is sinds 1974 werkzaam binnen de gezondheidszorg en het onderwijs.  Naast haar werk in de reguliere gezondheidszorg is ze werkzaam in haar eigen praktijk en opleiding- en trainingsbureau.

Netty zal je kennis laten maken met de aangeboden materie op de haar zo kenmerkende spontane en boeiende wijze van lesgeven.

Netty geeft ook les bij PLATO conforme opleidingen MBK. 

Thema: De integrale mens en zijn zelfhelend vermogen

 

Tijdens deze nascholing maakt Netty ons bewust van de mogelijkheden van ons zelfhelend vermogen en hoe dit weer te activeren.

Hierdoor krijgen wij de kans te zien wie wij zijn als heelheid en lichamelijke en psychische disbalans ten gevolge van de vele aspecten van onze groei en ontwikkeling door ons zelfhelende vermogen in balans te brengen.

 

Deze lesdag is toegankelijk voor therapeuten en voor een ieder die interesse heeft in deze materie. Er wordt geen examen afgenomen maar de gehele dag aanwezig zijn en actief deelnemen zijn een vereiste voor het verkrijgen van een certificaat. 

 

Alle door ZIN! aangeboden scholingen zijn op HBO-niveau.

Deze scholing is geaccrediteerd door KTNO:  K12123

Erkend door:

VBAG:

-hele dag als Medische Basiskennis of

-hele dag als vakinhoudelijke nascholing of

-halve dag Medische Basiskennis en halve dag vakinhoudelijke nascholing

 

Staat jouw beroepsvereniging hier nog niet bij? Neem dan contact op met hen en vraag onder vermelding van het KTNO nummer: K12123 of zij deze scholing erkennen.

 

Datum:      8 oktober 2021

Lestijden:  9.30-16.00 uur

Kosten:     € 107,- bij een fysieke les en € 89,- indien de les door richtlijnen van het RIVM online moet plaatsvinden 

Lokatie:     Het Leopoldskerkje in Meerssen (minimaal 10 deelnemers)  óf in je eigen huiskamer.

 

Als de scholing wegens Corona maatregelen niet fysiek door kan gaan en je deze niet online wenst te volgen ontvang je het reeds betaalde cursusgeld volledige retour.

  

Actie bij ZIN!: neem 1 introducé * mee voor de fysieke nascholing en betaal zelf  € 87,-. Neem je 2 introducés* mee dan betaal jij slechts € 77,- voor je nascholing.

Indien de nascholing online moet plaatsvinden en jij introduceert een nieuwe deelnemer bij ons dan volg jij deze scholing voor €79,-.

Op deze wijze willen wij graag meer therapeuten kennis laten maken met onze geaccrediteerde scholingen. Jouw introducé* vermeld jouw naam en e-mailadres op zijn/haar inschrijfformulier en wij nemen contact op met jou. Deze actie is geldig t/m 2021 op MBK en PSBK.

 

*een introducé  heeft uiteraard niet eerder een geaccrediteerde nascholing bij ZIN! gevolgd maar maakt door jou kennis met ons.