Kracht van je intuïtie


Ik ben me bewust geworden van mijn intuïtie en het is fijn om deze ook te gebruiken.

 

Zeer waardevolle training. Ik weet nu dat ik mag vertrouwen op mijn intuïtie. 

 

Yvon en Chantal zijn zeer kundig en hebben voor iedereen aandacht. Ik heb veel geleerd 

Als geregistreerd complementair therapeut dien je jaarlijks nascholingen te volgen met als doel je kennis up to date te houden en uit te breiden. Niet alleen Psychosociale Basiskennis (PSBK) en Medische Basiskennis (MBK) maar ook vakgericht. ZIN! biedt naast de MBK en PSBK enkele zelfontwikkelde vakgerichte scholingen aan die niet alleen interessant zijn voor therapeuten maar ook toegankelijk zijn voor iedereen die interesse heeft in deze materie. 

 

"Kracht van je  intuïtie"

Het is bekend dat het hebben van een goede intuïtie waardevol is. Echter niet iedereen weet dat je jezelf erin kunt trainen je intuïtie te ontwikkelen en te hanteren. Op deze manier ontstaat er een samenwerking tussen je verstand en je intuïtie waardoor je makkelijker beslissingen neemt en beter omgaat met onzekerheden in het dagelijks leven. 

 

Tijdens deze ééndaagse cursus  leer je je intuïtie te herkennen, verder te ontwikkelen en er bewust gebruik van te maken. Als je leert te vertrouwen op jouw intuïtie kom je meer in contact met je innerlijke drijfveren. Dit zorgt voor meer rust, het contact met de ander wint in kwaliteit en je kunt sneller beslissingen nemen waardoor je effectiever wordt. Dit gebruik je zowel zakelijk als privé in je voordeel.

 

Vanuit de theoretische basis gaan we in op de vijf intuïtie niveaus, synchroniteit, kracht van positieve vragen stellen, de twee manieren van denken en de 12 stappen om je intuïtie in goede banen te leiden en te stimuleren. Middels verschillende oefeningen wordt de theorie ondersteund en leer je jouw eigen intuïtie verder te ontwikkelen. We maken gebruik van "blinde" oefeningen die erop gericht zijn je blokkades te omzeilen bij problematiek of de vraag die je intuïtief onderzoekt. Ter ondersteuning gebruiken wij hierbij ook meditatie en visualisatie.

 

Een hand-out van deze dag wordt ter plekke verstrekt.(Het intellectueel eigendom hiervan berust bij  ZIN!)

Het certificaat verstrekken wij na afloop van de scholing. 

 

Alle door ZIN! aangeboden scholingen zijn op HBO-niveau.

Deze scholing is door de VBAG geaccrediteerd met 2 studiepunten vakgericht.

 

Datum:      Deze scholing heeft plaatsgevonden in het voorjaar. Als je een eigen groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers hebt organiseren wij deze dag graag op een onderling af te spreken datum. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lestijden:  09:30-16:00 uur

Kosten:      € 107,- inclusief koffie/thee/water, iets lekkers en lunch. 

Lokatie:     bij meer dan 12 aanmeldingen bieden wij onze deelnemers, op een sfeervolle locatie in  Heerlen een grotere trainingslocatie dan de ZIN! kamer. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook hier krijg je de voor ZIN! kenmerkende aandacht en sfeer. 

 

Tijdelijke actie bij ZIN!: neem 1 introducé mee voor deze scholing en betaal zelf  € 87,- neem je 2 introducés mee dan betaal jij slechts € 77,- voor je nascholing. Op deze wijze willen wij graag meer therapeuten kennis laten maken met onze geaccrediteerde scholingen. Jouw introducé vermeld jouw naam en e-mailadres op zijn/haar inschrijfformulier en wij nemen contact op met jou. Deze actie is geldig t/m 2020 op MBK, PSBK en ZIN! vakgericht "De kracht van je energieveld" en "De kracht van je intuïtie". 

 

TIP: naast onze geaccrediteerde scholingen organiseren wij ook interessante cursussen die voor iedereen toegankelijk zijn.Kijk hiervoor bij "cursussen"