Het emotioneel kompas en Lichaamsfeedback


Alie Relker

 

Zoals Alie het zelf omschrijft doet ze heel haar  ‘werkzame leven’  met hart en ziel haar werk. Eerst als verpleegkundige en docent verpleegkunde. Daarna als opleider en coach in de One Brain methode, nu als ontwikkelingscoach, trainer, kinesioloog, schrijver en ontwikkelaar van cursussen.

Sinds ze in 1988 in aanraking kwam met het werk van Gordon Stokes en Daniel Whiteside, Three In One Concepts® is hun werk de basis voor haar aanpak. Hier voegt ze haar eigen ervaringen en inzichten aan toe.

In 2013 ontwikkelde ze  Het Emotioneel Kompas en in juni 2016 is haar boek "Kindergezichten Lezen" door uitgeverij Panta Rhei op de markt gebracht. 

 

Deze training is een bij/nascholing voor alle therapeuten en coaches.

 

Met behulp van het Emotioneel Kompas en lichaamsfeedback leer je de essentie van een probleem aan te raken en om emotionele, onbewuste, en lichaamsprocessen in positieve zin te beïnvloeden. Je leert over het brein, over het verbinden met emoties en afstemming op de energie en het ervaringsniveau van de ander. Verder komen visualisatie, symbolen, chakra’s, geuren, essences en oefeningen uit de kinesiologie aan de orde.

 

Het is een bijzonder werkmodel waarin niet gewerkt wordt aan een probleem zelf maar aan de onderliggende emotionele gemoedstoestand. Deze aanpak is uitermate geschikt om zowel in te zetten voor kinderen als voor volwassenen! Werk je als individueel coach of therapeut in het onderwijs dan kan deze benadering ook een prima aanvulling zijn op je werkwijze. De ervaring heeft geleerd dat een coachingstraject van drie keer vaak voldoende is. 

 

De training bestaat uit 4 lesdagen die in twee blokken worden aangeboden.

Data:           16 en 17 november 2019, 14 en 15 maart 2020.

Lestijden:  10.00-16.30 uur

Kosten:      € 620,- inclusief koffie/thee/water, iets lekkers en lunch.

 

Deze nascholing is geaccrediteerd door het toetsingsorgaan KTNO met nummer K10928 en inmiddels al erkend door beroepsvereniging NVST en  VVET. Staat jouw beroepsvereniging hier nog niet bij? Vraag dan onder vermelding van KTNO nummer K10928 of deze nascholing ook door hen wordt erkend.

 

Voor inschrijven en verdere informatie over deze vierdaagse nascholing verwijzen wij je naar de website van Alie Relker: www.deskarabee.nl