emoties balanceren


Alie Relker 

 

Zolang als ik me kan herinneren wil ik al mensen helpen. Ik ben een passievol en gedreven mens en ik wil met mijn WerkWijze een bijdrage leveren aan een kind- en diervriendelijke wereld waarin mensen met respect met elkaar en met de natuur omgaan.

 

Tijdens deze dag duiken we in de wereld van de emoties. Emoties zijn de basis van ons gedrag en de drijfveer voor alles wat we doen. Ze verbinden ons in lief en in leed. Of het nu gaat om mooie muziek, de geboorte van een kind, een topprestatie, het verlies van een geliefde of een verdrietig bericht: het zijn altijd de emoties die we voelen, ervaren en die ons beïnvloeden in ons gedrag. Wat raakt de één wel en de ander niet, en hoe gaan we daarmee om?

 

Het is een praktijkgerichte dag om makkelijker met stressvolle situaties om te leren gaan en emoties te kunnen balanceren. Het doel is evenwichtiger in het leven te staan. Je leert met behulp van het Kompas een emotionele respons bij een onderwerp of probleem in beeld te brengen en deze in positieve zin te beïnvloeden. 

 

Accreditatie voor deze workshop is toegekend door het KTNO. Je kunt bij  jouw beroepsvereniging informeren of zij deze accreditatie erkennen.

 

Datum:        9 april 2022

Lestijden:   10.00-16.00 uur.            

                       Ontvangst vanaf 9.30 uur.

Kosten:       De investering in jezelf is € 149,00

Dit is inclusief de kaartenset, de Kompaskaart en een hand-out. Ook voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd.

 Locatie:      Het Leopoldskerkje, Gansbaan 7, 6231LM in Meerssen.

Voor inschrijven en verdere informatie over deze dag, verwijzen wij je naar de website van Alie: 

https://deskarabee.nl/trainingen/workshop/emoties-balanceren-met-het-emotioneel-kompas/