Masterclass ALUM!NIZ

Deze masterclass is alleen toegankelijk voor ZIN! Therapeuten


Ben jij er klaar voor om weer samen met ons je kennis te verdiepen? Wil je de holistische benadering van ziektes en aandoeningen verkennen, symboliek beter begrijpen en leren werken vanuit krachtige metaforen? Dan is deze masterclass iets voor jou!

 

Wat kun je verwachten:

Deze masterclass biedt een diepgaande verkenning van energetische therapie, gericht op het versterken van jouw vaardigheden en kennis. Gedurende 6 lesdagen, met tussenpozen van 6 weken, duiken we in de volgende onderwerpen:

 

Holistische Benadering in de Energetische Therapie: 

Verdiep je kennis van de energetische aspecten van verschillende gezondheidskwesties en leer hoe je deze inzichten kunt integreren in je behandelplannen.

 

Symboliek in Energetische Therapie:

Leer de diepere betekenis van symboliek en ontdek hoe je dit kunt toepassen in je praktijk.

 

Werken met Metaforen: 

Ontwikkel je vermogen om krachtige metaforen te gebruiken in je therapeutische benadering voor een diepgaandere connectie met je cliënten en een effectievere behandeling.

 

Zoals je van ons gewend bent zullen de lessen ook nu weer boeiend en afwisselend zijn. Wij brengen theorie en praktijk graag op een natuurlijke wijze samen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

 

Wat verwachten wij:

Wij verwachten van jou dat je de aangeboden stof zoveel mogelijk integreert in je behandeling tussen de lessen door. Je hoeft geen theoretisch huiswerk te maken maar het zou wel fijn zijn als je je ervaring met de lesstof deelt en bespreekbaar maakt in de groep. Op deze wijze leren we ook van elkaar.

 

Data:                18 april, 8 juni, 5 september, 24 oktober, 30 november, 18 januari

Lokatie:          ZIN! kamer 

Lestijd:            9.30 uur - 15.30 uur

Deelnemers: maximaal 8

Investering:  125 euro per lesdag, kan in 3 termijnen worden voldaan.

Certificaat:    na afloop ontvang je een ZIN! certificaat.