Het emotioneel kompas en Lichaamsfeedback


Alie Relker

 

Zoals Alie het zelf omschrijft doet ze heel haar  ‘werkzame leven’  met hart en ziel haar werk. Eerst als verpleegkundige en docent verpleegkunde. Daarna als opleider en coach in de One Brain methode, nu als ontwikkelings-coach, trainer, kinesioloog, schrijver en ontwikkelaar  van cursussen.

Sinds ze in 1988 in aanraking kwam met het werk van Gordon Stokes en Daniel Whiteside, Three In One Concepts® is hun werk de basis voor haar aanpak. Hier voegt ze haar eigen ervaringen en inzichten aan toe.

In 2013 ontwikkelde ze  Het Emotioneel Kompas en in juni 2016 is haar boek "Kindergezichten Lezen" door uitgeverij Panta Rhei op de markt gebracht. 

 

Deze training is geschikt voor coaches en therapeuten die werkzaam zijn in het reguliere of complementaire werkveld, in het onderwijs of die op een andere manier werken in de begeleiding van mensen.

 

Emoties zijn de basis van ons gedrag en de drijfveer voor alles wat we doen. In deze training leer je de onderliggende emotionele respons in kaart te brengen die ten grondslag ligt aan de wijze waarop we omgaan met verschillende situaties in ons leven.

 

Je maakt kennis met Alie's aanpak en je leert werken met de belangrijkste tools die zij gebruikt. Het is een intensieve training waarin de deelnemers met eigen thema’s aan de slag gaan om zo te ervaren wat de werkwijze inhoudt en persoonlijk voor iemand kan betekenen. Daarnaast vraagt het oefening en studie (literatuur lezen); het praktisch oefenen is een voorwaarde om de aanpak in de vingers te krijgen.

 

De training bestaat uit 5 lesdagen die in twee blokken van 2 fysieke lesdagen en 2 keer een online ontmoeting van samen 1 dag wordt aangeboden.

Data:                 15 en 16 april, 3 en 4 juni 2023. De online dagen worden in overleg vastgesteld. 

Lestijden:       10.00-16.30 uur

Locatie:           ZIN! kamer, Grasbroekerweg 67 in Heerlen

Kosten:            € 875,- inclusief koffie/thee/water, iets lekkers en lunch.

Accreditatie: toetsingsorgaan KTNO met nummer K10928 

Erkend:           beroepsvereniging NVST / VBAG / LVNT / FAGT

 

Voor inschrijven en verdere uitgebreide informatie over deze vijfdaagse nascholing verwijzen wij je naar de website van Alie Relker: www.deskarabee.nl