Overdenken

Af en toe moet je eens even rustig gaan zitten en alles overdenken.

Ook bij ZIN! trainingen hebben we dit gedaan. Na 18 jaar met veel liefde meditatieavonden, nascholingen, opleiding en cursussen te hebben georganiseerd zijn wij gaan overdenken wat we nu willen.

 

We zijn er in de loop der jaren achtergekomen dat het ook in onze beroepsgroep niet altijd liefde en respect voor elkaar hebben is. In deze wereld is ook het ego vaak overheersend. Vanuit ons eigen beeld redenerend dachten wij dat toch zeker (aankomend) therapeuten liefdevol, respectvol, begripvol, empatisch zijn……..Beetje naïef misschien van ons? Hoe dan ook, het heeft ons aan het denken gezet, en een tijdje hebben we gedacht alles op een laag pitje te zetten. Gewoon meer genieten van wat rust, gezin, kinderen, kleinkinderen, hobby’s, hondje………… 

 

De tijd van bezinning heeft ons de antwoorden gebracht!

Mede door de enthousiaste deelnemers van de Opleiding tot Energetisch Therapeut die deze maand afstuderen is het tot ons doorgedrongen hoe geweldig mooi ons werk is. Deze mensen absorberen het geleerde, groeien, zijn enthousiast, staan open voor wat ze aangeboden krijgen en we kunnen met oprechte trots zeggen dat dit geweldige therapeuten zijn. Maar je bent er niet als je het diploma hebt. Zoals Socrates zei: 'hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niks weet.” Je bent nooit klaar met leren en groeien. Hoe meer je hier bewust van bent hoe meer je gaat groeien.

De studenten hebben dit begrepen en gevraagd voor verdieping na de opleiding. Er valt immers nog zoveel te leren.

 

Voor ons was dit een teken dat we het nog niet rustiger aan gaan doen met ZIN! ;) 

We zijn trots op onze opleiding en hebben ingezien dat wij in de loop der jaren zijn gegroeid door open te staan voor kennis, groei en vooral bewustwording. Onze kennis delen wij graag, we krijgen er energie van. 

 

Dit najaar te starten met een nieuwe groep aan de 2-jarige Opleiding tot Energetisch Therapeut, de Masterclass voor onze afgestudeerden, en af en toe zetten we een mooie dagcursus of meditatieavond op onze agenda.

Het stroomt volop en we hebben er ontzettend veel ZIN! in.

 

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

 

Opleiding tot Energetisch Therapeut:

https://www.zintrainingen.nl/aanbod/opleiding/zin-energetisch-therapeut/