opleiding tot Energetisch therapeut

 

"Lieve Chantal en Yvon bedankt voor de leerzame en waardevolle opleiding, die veel impact heeft gemaakt op mijn ontwikkeling en groeiproces. Intuïtie, bewustzijn, inspiratie, professioneel, balans, aandacht en vertrouwen"

 

"2 hele lieve dames die met heel veel passie de lessen geven. Iedere lesdag is heel relaxed en weer met veel informatie. Hun  manier van lesgeven maakt ZIN! uniek ten opzichte van andere opleiders"

 

"Het duo Yvon en Chantal zijn een super team en zorgen voor een veilige en fijne sfeer. Ze staan met beide benen op de grond en brengen hun kennis op een prettige manier over. Ze hebben oog voor persoonlijke aandacht en hun humor maakt de dag compleet. Het is altijd weer een cadeautje om een training bij deze twee toppers te volgen! "

  

"2017 -2019: Het waren 2 pracht jaren met veel mooie leer en groeimomenten"  

 

"De opleiding Energetisch Therapeut was een mooie reis met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Geen schoolse praktijken, maar een kleine groep met ruimte voor individuele aandacht en een mooie combinatie van theorie en praktijk.

Deskundige docenten staan altijd voor je klaar en dagen je uit het beste uit jezelf te halen.

De opleiding is geaccrediteerd door veel beroepsverenigingen.

Dankbaar voor deze mooie ervaring!

Nu bezig met het opzetten van een eigen praktijk, waarbij ik met vragen terecht kan bij Yvon en Chantal"

Als gevoelig mens ben ook jij vast al bewust van de veranderingen die er in de wereld plaatsvinden. Op grote schaal maar ook dichtbij huis. En waarschijnlijk ben je ook al heel bewust van de verandering die er in jou gaande is. Misschien loop je vast in je huidige baan, voel je intuïtief dat je niet meer past in het systeem waar je al jaren in meedraait. Een systeem dat onder andere vooral nog gebaseerd is op zo hoog mogelijke studieresultaten, aanzien en ego.

 

Dan is het tijd om te luisteren naar je gevoel, je intuïtie te volgen en het roer om te gooien en mee te gaan met de stroom van verandering. De verandering naar meer eenheid, natuurlijke geneeswijzen, werken vanuit gevoel en intuïtie, respect voor ieders talenten en persoonlijke intelligentie. Want jij weet; natuurlijke- emotionele- en spirituele intelligentie gaan een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving.

 

Tijdens de door ons ontwikkelde Opleiding tot Energetisch Therapeut besteden wij in het eerste leerjaar onder andere aandacht aan die verandering in jezelf. Je gaat bewust kijken naar en bewust worden van je eigen functioneren en handelen. Het tweede leerjaar is voornamelijk praktijkgericht. Daarna ben je in staat om er op professionele “energetische wijze” te zijn voor je medemens. Of het nou is als bijvoorbeeld coach, massagetherapeut, yogadocent of energetisch therapeut voor zowel kinderen als volwassenen, wij stimuleren jouw sterke kanten omdat wij geen identieke therapeuten willen klaarstomen maar gedreven, enthousiaste, kundige, empathische en  vooral unieke therapeuten.

 

Deze opleiding is op HBO-niveau en geaccrediteerd door toetsingsorgaan KTNO met 16 ECTS punten. Verder is de opleiding erkend door de beroepsverenigingen VBAG, VIV, LVNG & CAT.

  

ZIN! staat voor kwaliteit en dat vind je ook terug in onze manier van lesgeven en in onze eigen cursuslocatie. Gedurende de hele opleiding toetsen wij op een prettige manier je kennis waardoor jij niet wordt blootgesteld aan onnodige stressmomenten.

 

Aangezien we graag iedereen voldoende aandacht en begeleiding geven, zullen de groepen daarom ook steeds uit maximaal 12 deelnemers bestaan.

 

Op 27 juni 2019 heeft elke deelnemer van onze eerste groep na de persoonlijke eindpresentatie het diploma "Energetisch Therapeut" mogen ontvangen en in januari 2019 zijn wij met de huidige groep gestart.

 

Als je interesse hebt in deze opleiding ontvangen wij je graag voor een vrijblijvend gesprek om je meer te vertellen over deze boeiende opleiding en je eventuele verdere vragen te beantwoorden. Bij voldoende belangstelling zal de volgende groep starten in de loop van 2020.

 

Kosten: € 2.982,- 

(inclusief examengeld, exclusief € 50,- administratiekosten en kosten aanschaf verplichte literatuur.)

 

Download hier de uitgebreide informatie over de Opleiding tot Energetisch Therapeut.