Medische basiskennis / vakinhoudelijke nascholing


                       Netty Nieuwlaat

Netty is sinds 1974 werkzaam binnen de gezondheidszorg en het onderwijs.  Naast haar werk in de reguliere gezondheidszorg is ze werkzaam in haar eigen praktijk en opleiding- en trainingsbureau.

Netty zal je kennis laten maken met de aangeboden materie op de haar zo kenmerkende spontane en boeiende wijze van lesgeven.

Netty geeft ook les bij PLATO conforme opleidingen MBK. 

Als geregistreerd complementair therapeut dien je jaarlijks nascholingen te volgen met als doel je kennis up to date te houden en uit te breiden. Niet alleen vakgerichte scholingen en Psychosociale Basiskennis, maar ook Medische Basiskennis. Vanaf 2018 bieden wij naast onze eigen erkende en geaccrediteerde scholingen ook nascholing Medische Basiskennis. 

                                                                             

Deze lesdagen zijn toegankelijk voor therapeuten en voor een ieder die interesse heeft in deze materie. Er wordt geen examen afgenomen maar de gehele dag aanwezig zijn en actief deelnemen zijn een vereiste voor het verkrijgen van een certificaat. 

 

Alle door ZIN! aangeboden scholingen zijn op HBO-niveau.

Deze scholing is geaccrediteerd door KTNO:  K11575

Erkend door:

VBAG:

-hele dag als Medische Basiskennis of

-hele dag als vakinhoudelijke nascholing of

-halve dag Medische Basiskennis en halve dag vakinhoudelijke nascholing

CAT:

-hele dag Medische Basiskennis

VIV

 

Staat jouw beroepsvereniging hier nog niet bij? Neem dan contact op met hen en vraag onder vermelding van het KTNO nummer: K11575 of zij deze scholing erkennen.

 

Het thema van deze nascholing is: Buik-Brein-Connectie. 

Datum:       23 oktober 2020

Lestijden:  9.30-16.00 uur

Kosten:      € 89,- 

Lokatie:     Online

 

Gezien de recente ontwikkelingen zijn wij genoodzaakt deze scholing online aan te bieden via het gratis Zoom programma. Je ontvang van ons een handleiding hiervoor en je kunt bij vragen altijd contact opnemen. 

  

TIP: naast onze geaccrediteerde scholingen organiseren wij ook interessante cursussen die voor iedereen toegankelijk zijn. 

 

Tijdelijke actie bij ZIN!: neem 1 introducé * mee voor deze scholing en betaal zelf  € 87,- neem je 2 introducés* mee dan betaal jij slechts € 77,- voor je nascholing. Op deze wijze willen wij graag meer therapeuten kennis laten maken met onze geaccrediteerde scholingen. Jouw introducé* vermeld jouw naam en e-mailadres op zijn/haar inschrijfformulier en wij nemen contact op met jou. Deze actie is geldig t/m 2020 op MBK en PSBK.

 

*een introducé  heeft uiteraard niet eerder een geaccrediteerde nascholing bij ZIN! gevolgd maar maakt door jou kennis met ons.