Kracht van je energieveld


Ik ben me bewust geworden van mijn eigen energie nemers en gevers en kan hierdoor meer in mijn eigen kracht blijven.

 

Door de oefeningen die ik heb geleerd kom ik niet meer uitgeput thuis van mijn werk. 

Als geregistreerd complementair therapeut dien je jaarlijks nascholingen te volgen met als doel je kennis up to date te houden en uit te breiden. Niet alleen Psychosociale Basiskennis (PSBK) en Medische Basiskennis (MBK) maar ook vakgericht. ZIN! biedt naast de MBK en PSBK enkele zelfontwikkelde vakgerichte scholingen aan die niet alleen interessant zijn voor therapeuten maar ook toegankelijk zijn voor iedereen die interesse heeft in deze materie. 

 

"Kracht van je energieveld"

Voel jij je ook steeds vaker opeens moe, leeg, lusteloos of vlug geïrriteerd? Ben je iemand die veel met andere mensen bezig is? Iemand die zich betrokken voelt? Dan kan het zijn dat je onbewust en onbedoeld veel energie verliest aan je omgeving of “zware” energie opneemt. 

 

Wij kennen mooie technieken waarmee wij je leren om je eigen energie bij je te houden en geen andere op te nemen. Hierdoor blijf je in je eigen energie en kun je vanuit je eigen kracht contact blijven maken met de ander en je omgeving. Je voelt je niet meer “leeg” of snel geïrriteerd maar ervaart een normale fysieke moeheid aan het eind van de dag.

 

Tijdens deze dag maak je kennis met jouw energieveld, leert en ervaart het belang van het aarden, reinigen en afbakenen van je energieveld. Ook leer je jouw energie in balans te houden door middel van ontspanningsoefeningen en visualisatie. Je wordt bewust van je energienemers en energiegevers en kunt verloren energie terughalen en belastende energie afgeven. Hierdoor leer je op een bewuste manier omgaan met je eigen energie.

 

Een hand-out van deze dag wordt ter plekke verstrekt.(Het intellectueel eigendom hiervan berust bij  ZIN!)

Het certificaat verstrekken wij na afloop van de scholing. 

  

Geaccrediteerd door KTNO (K8770) Erkend door: LVNG, VBAG, VIV, VVET.

Staat jouw beroepsvereniging hier nog niet bij? Neem dan contact op met hen en vraag onder vermelding van het KTNO nummer K8770 of zij deze scholing erkennen.

 

Datum:      22 oktober 2019 

Lestijden: 09:30-16:00 uur

Kosten:     € 107,- inclusief koffie/thee/water, broodje en kop soep. 

 

TIP: naast onze geaccrediteerde scholingen organiseren wij ook interessante cursussen die voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Tijdelijke actie bij ZIN!: neem 1 introducé mee voor deze scholing en betaal zelf  € 87,- neem je 2 introducés mee dan betaal jij slechts € 77,- voor je nascholing. Op deze wijze willen wij graag meer mensen kennis laten maken met ZIN!. Jouw introducé vermeld jouw naam en e-mailadres op zijn/haar inschrijfformulier en wij nemen contact op met jou. Deze actie is geldig t/m 2020 op MBK, PSBK en ZIN! vakgericht "De kracht van je energieveld" en "De kracht van je intuïtie".