kindergezichten lezen


Alie Relker 

 

Zoals Alie het zelf omschrijft doet ze heel haar  ‘werkzame leven’  met hart en ziel haar werk. Eerst als verpleegkundige en docent verpleegkunde. Daarna als opleider en coach in de One Brain methode, nu als ontwikkelingscoach, trainer, kinesioloog, schrijver en ontwikkelaar van cursussen.

In 2013 ontwikkelde ze  Het Emotioneel Kompas en in juni 2016 is haar boek Kindergezichten Lezen door uitgeverij Panta Rhei op de markt gebracht. 

 

Tijdens deze boeiende workshop leert  Alie je kijken naar gezichtsvormen en wat deze je vertellen over de aard en karaktereigenschappen van een kind. Je leert op eenvoudige wijze toegang te krijgen tot de belevingswereld van kinderen, zodat je de communicatie en de begeleiding hierop kunt afstemmen. Je leert ‘anders’ kijken en waarnemen en je scherpt je intuïtie. 

 

Alie is door haar jarenlange ervaring in haar praktijk en als trainer met recht expert te noemen op het gebied van kindergezichten lezen en het door haar geschreven boek Kindergezichten Lezen is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in deze materie. 

 

Alie inspireert en zet aan tot verandering van perspectief. Deelnemers aan haar cursussen noemen haar werk informatief, spannend, helder, vrolijk, verdiepend en inspirerend. Haar positieve levenshouding, haar enthousiasme en haar passie maken haar cursussen tot een verrijkende ervaring.

 

Het is een interactieve dag. Neem foto’s mee uit je  baby-,  kinder- en pubertijd, foto’s van jezelf , van je eigen kinderen of kinderen waar je mee werkt. De theorie gaat leven doordat Alie een praktische en persoonlijke vertaalslag maakt aan de hand van deze foto’s. 

 

Deze dag is een bijscholingsdag voor kindercoaches en -therapeuten maar ook zeer geschikt voor leerkrachten, (groot)ouders, opvoeders en iedereen die privé of in zijn professie met kinderen en jongeren te maken heeft. 

 

Klik hier voor een aantal voorbeelden over het gebruik van het gezichten lezen en toepassen ervan in de praktijk.

Accreditatie voor deze workshop is  in aanvraag bij het KTNO. Je kunt bij  jouw beroepsvereniging informeren of zij deze accreditatie erkennen.

 

Datum:        12 juni 2020

Lestijden:   10.00-16.30 uur.            

                      Ontvangst vanaf 9.30 uur.

Kosten:       € 125,- inclusief koffie/thee/

                      water, lekkers en lunch.

Materiaal:  Alie’s boek Kindergezichten 

                      Lezen.

                     (online of bij je boekhandel   

                      te bestellen á €15,-)

 

Voor inschrijven en verdere informatie over deze dag, verwijzen wij je naar de website van Alie: www.deskarabee.nl