kindergezichten lezen


Alie Relker 

 

 Zoals Alie het zelf omschrijft doet ze heel haar  ‘werkzame leven’  met hart en ziel haar werk. Eerst als verpleegkundige en docent verpleegkunde. Daarna als opleider en coach in de One Brain methode, nu als ontwikkelingscoach, trainer, kinesioloog, schrijver en ontwikkelaar van cursussen.

In 2013 ontwikkelde ze  Het Emotioneel Kompas en in juni 2016 is haar boek "Kindergezichten Lezen" door uitgeverij Panta Rhei op de markt gebracht. 

 

Tijdens deze boeiende workshop leert  Alie je kijken naar gezichtsvormen en wat deze je vertellen over de aard en karaktereigenschappen van een kind. Je leert op eenvoudige wijze toegang te krijgen tot de belevingswereld van kinderen, zodat je de communicatie en de begeleiding hierop kunt afstemmen.  

 

Alie is door haar jarenlange ervaring met recht expert te noemen op het gebied van kindergezichten lezen en het door haar geschreven boek "Kindergezichten Lezen" is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in deze materie

 

Deze dag is geschikt voor (groot) ouders, opvoeders, kindercoaches, leerkrachten en iedereen die privé of in zijn professie met kinderen en jongeren te maken heeft. 

 

Deze workshop is geaccrediteerd als nascholing door het toetsingsorgaan SNRO en door de meeste beroepsverenigingen erkend. Je kunt hiervoor kijken op de website van jouw beroepsvereniging of contact opnemen met hen.

 

Datum:       6 februari 2020

Lestijden:  10:00-16.30 uur. Ontvangst vanaf 9.30 uur.

Kosten:       € 155,--    inclusief koffie/thee/water, iets lekkers en lunch.

Alie's boek kun je online bij haar, of bij je eigen boekhandel bestellen voor € 15,--. Ook bestaat de mogelijkheid het op de dag van de de workshop te kopen.

Voor inschrijven en verdere informatie over deze dag verwijzen wij je naar de website van Alie:  www.deskarabee.nl

 

Eenmalige kennismakingsworkshop:

Ben je verhinderd zijn op 6 februari of wil je eerst eens kennis willen maken met dit interessante onderwerp? Dat kan tijdens de avondworkshop op 15 november 2019  bij ZIN! Deze avond is voor iedereen met interesse in deze materie toegankelijk.

Lestijden:  19.30 - 22.00 uur. Ontvangst vanaf 19.00 uur.

Kosten:      € 55,-- inclusief koffie/thee/water en lekkers.

Voor inschrijven en verdere informatie over deze workshop verwijzen wij je naar de website van Alie: www.deskarabee.nl