zin! avonden


 Twee heel kundige dames die je meenemen op een bijzondere reis en tegelijkertijd ook met beide benen op de grond blijven staan.

 

Maak kennis met ZIN! trainingen ... en je maakt kennis met jezelf! Eenvoudig en liefdevol. Onder de professionele begeleiding van Yvon en Chantal. 

De ZIN! avonden hebben mij het meest van alles gebracht!

 

Iedere ZIN! avond is een cadeautje, een avond voor jezelf waarin je steeds weer een persoonlijke groei en bewustwording doormaakt.

 

Bedankt voor jullie prachtige meditatieavond afgelopen dinsdag! Wat zijn jullie een top team samen! 
En Jeetje wat een inzichten weer:-)

We leven in een hectische tijd, we moeten van alles, we willen veel en lopen ons zelf vaak voorbij. Onze gedachten staan haast nooit stil. Op een gegeven moment weet je niet meer wie jij bent, wat jij wilt. Je weet alleen wat je allemaal moet, wat men van je verwacht. Wij leren je op deze avonden om te ontspannen, geven je handvaten om het denken even uit te schakelen en rust te ervaren. Vanuit deze rust kun je via je innerlijke stem persoonlijke inzichten ervaren die je met "drukte" in je hoofd niet kunt ontvangen. We stimuleren je te luisteren naar je innerlijke stem. En dit doen we onder andere door middel van geleide meditaties, inzichtskaarten, en vele andere interessante oefeningen. Als je er voor open staat ga je steeds meer tot je kern komen, je prettig voelen en weer worden wie je bent...... Er zal geen avond hetzelfde zijn en toch zijn het allemaal stapjes in je eigen leerproces. Persoonlijkheid, integriteit en respect voor elkaar waarborgen wij hierbij.

 

Met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus en de feestmaand december zijn deze avonden een keer per maand. (ivm de maatregelen en voorschriften vanwege Corona worden deze avonden momenteel niet georganiseerd)

Tijden:  19:30-22:00 uur

Kosten: € 30,- inclusief koffie/thee/water en iets lekkers.

 

Op dit moment zijn er 4 groepen voor de ZIN! avonden. Elke groep heeft een eigen naam.

Lux: staat voor licht.

Angeliet: Is lichtblauw en is een beschermende en kalmerende steen. Hij bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Angeliet heeft een kalmerende werking bij zware psychische belasting en heftige emoties. 

Calsiet: Is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Deze steen activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt oa motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. 

Malachiet: Deze groene steen staat oa. voor bescherming tegen allerlei soorten straling zoals elektromagnetische straling en aardstralen. Malachiet neemt negatieve energieën makkelijk op uit de omgeving en het lichaam. Malachiet is dan ook een sterk zuiverende steen. Het is ook een steen die prima ondersteunt bij reumatische klachten en gewrichtsklachten.